Til årets International Food Contest var tre af Antons 13 varianter med til konkurrencen. De tre varianter, hindbær, solbær og rabarber, har det til fælles, at de er lavet på frugter fra de nordiske himmelstrøg. Man har vel lov til, at være lidt stolt over resultatet.

Horsens posten skrev en artikel omkring deltagelsen. Læs et resume eller den fulde artikel herunder:

Saft-Anton var bedst

International konkurrence: Bedste frugtprodukt kommer fra As Vig

Anton Nielsen, af de fleste bedre kendte som ”Saft-Anton”, har ved en international konkurrence vundet ærespræmien for et af sine saftprodukter. Det er produktet ”Økologisk/drikkeklar hindbærsaft”, det drejer sig om. Bedømmelsen fandt sted i Herning i forbindelse med International FOOD Contest 2015 (IFC).

Det oplyser International Food Contest i en pressemeddelelse.

Anton Nielsen Hjembragte ud over præmien for det bedste produkt også en sølvmedalje for sin økologiske, drikkeklare solbærsaft. Saften fik den kommentar med sig af projektudvikler Niels Ølfjord, IFC Landbrug & Fødevarer, at det ar ”saft, som mormor lavede den.”

Se den komplette artikel fra Horsens posten