MERE SUND FORNUFT

Det siger sig selv, at alle Antons økologiske drikke, som  økologiske, er rene naturprodukter fri for sprøjtegifte.

Antons har nemlig som mission at værne om den sunde fornuft – som udbyder af de bedste, økologiske drikkevarer på markedet. Derfor er løbende produktudvikling også en helt naturlig del af hverdagen på Sølyst, og det betyder, at der hele tiden gennemføres kvalitetsløft på produkterne.

Senest er andelen af hyldeblomst i hyldeblomstdrikken eksempelvis øget med hele 25%. Samtidig benyttes koldpresset og ufiltreret æblemost, appelsinsaft, blodappelsinsaft og mangosaft, der sikrer en endnu bedre bevarelse af den oprindeligt friske smag og aroma. Desuden er selve kvalitetskontrollen forbedret en inspektor med 8 kameraer til frasortering af flasker med uønskede partikler.

Rørsukker anvendes i de produkter, der er tilsat sukker. Det gælder solbær, hyldeblomst, tranebær, jordbær, hindbær, rabarber og ginger ale, der alle er tilsat 8-9% rørsukker. Æble/solbær er tilsat 2-3% rørsukker. Saftvarianterne: æblesaft, appelsinsaft, blodappelsinsaft og mangosaft, er ikke tilsat sukker.

Pasteurisering handler om at opnå lang holdbarhed. Alle safter og flasker opvarmes derfor i nogle få sekunder (metoden er også kendt som det gamle henkogningsprincip), og derved opnås en holdbarhed på et helt år fra tapning på flasker.

 

6