Sæsonen begyndte ikke i marken, men i stalden, hvor vi har et spirerum. Her satte vi det første hold kartofler til spiring den 9. januar.
Den 19. marts såede vi det første hold ærter og dækkede dem med plastik (til beskyttelse mod frost og absorbering af solens varme). Den 20. marts satte vi det første hold kartofler, som også blev dækket med plastik. Den 30. marts overdækkede vi den tidligste jordbærsort (Honeoye) med fiberdug, som udover frostbestkyttelse fremmer modningen med 10-15 dage. Den 2. og 3. juni plantede vi 30.900 jordbærplanter. I år har vi eksperiementeret med en ny, tidlig jordbærsort (Daroyal) til afløsning af Honeoye, som har voldt os dyrkningsmæssige kvaler.

Den 5. juni påbegyndte vi optagning af kartofter og plukning af jordbær. Den 6. juni plukkede vi de første ærter. I modsætning til sidste år var vores kartofler og ærter en succes i år. Vi havde lært af vores fejltagelser. De første 3 uger var der en ringe jordbærhøst. De tidlige sorter svigtede fælt. Men omkring 1. juli blev vi oversvømmet af jordbær, således vi havde masser af bær til vores egen jordbærsaft.

Der var desværre 1.100 af de 5.500 solbærstiklinger, der blev plantet sidste år, som visnede på grund af tørken. Derfor har vi foretaget efterplantning og udlagt slanger til drypvanding, således vi i 2010 kan på begynde plukning af bær til vores egen solbærsaft.