Sæsonen i marken begyndte den 9. april med lægning af det første hold forspirede kartofler og såning af det første hold ærter. Det var ca. 1½ måned for sent på grund af alt for meget regn. Herefter gentog jeg lægning af kartofler og såning af ærter seks gange med ca. 10 dages interval. På grung af vejret har udbyttet af kartofler og ærter været skuffende i år.
Den 2. juni nyplantede jeg 35.000 jordbærplanter. Jeg har valgt fire velsmagende jordbær sorter ( Honeoye, Sonata, Florence og Yamaska ).

Den 5. juni påbegyndte jeg jordbær plukning i min 2 år gamle jordbær plantage. Den 14. juli sluttede plukningen og alt i alt har jordbær sæsonen været god i år.
Det var med vemod, at jeg efteråret 2007 måtte rydde de sidste af mine 10 hektar med solbærbuske, som jeg har dyrket økologisk og biodynamisk siden 1981. Buskene var blevet golde på grund af sygdomsangreb (knopgalmider og ribbesvind).

Derfor var det også en glædens dag, da jeg 28. oktober påbegyndte tilplantning af 1,1 hektar med solbær. Det blev til 5.500 solbærbuske, som i de kommende mange år skal levere saften til min økologiske og drikkeklare solbærsaft.